Feet James

Som opmærksomhed vender sig atter til Red River i nord, har Winnipeg Free Press reporter Byg Kives forklarede Peggers »ejendommelige måleenhed:
Hvis du følger oversvømmelse i Winnipeg dette forår, kan du spekulerer på, hvorfor byen gør sådan en big deal om nogle fyr ved navn James.
Takket være en særhed af historien, byens forkortelse for højden af ​​Red River sker for at være den \ "antal meter James. \" Desværre for cirkuser overalt, dette er ikke et spørgsmål om en mand med alt for mange Lemmer.
James faktisk refererer til James Avenue pumpestation, en facilitet på vestbredden af ​​Red River i Exchange District. For næsten et århundrede, er denne hjemmeside blevet brugt til at overvåge vandstand i floderne.
Oprindeligt disse data bestemmes driften af ​​St. Andrews Lås og Dam på Lockport. Målinger blev levende mennesker, og stationen var bemandet 24 timer i døgnet. Nu, James Avenue stationen fungerer automatisk. Det er dybest set bare en stenkiste med en elektronisk vand-manometer, der sender flod-data på hver 15 minutter. Byen bruger fødderne i stedet for meter for at udtrykke disse oplysninger, først og fremmest af hensyn til sammenhængen. Det \ "Antallet af fødder James \" er også lettere at fordøje end det antal meter over havets overflade, et langt større antal.
Fredag ​​eftermiddag, stod Red River i Winnipeg på 9,7 meter James. Det er stadig et godt stykke under oversvømmelse scenen, som du kan se fra følgende milepæle på skalaen. . .
Zero fødder JamesThis er den berømte \ "normale vinteris niveau \" i Winnipeg - 727,6 fod (eller 221,7 meter) over havets overflade. Dette niveau er et gennemsnit af midvinter målinger på James Avenue går helt tilbage til 1912. Den faktiske floden Isen varierer fra år til år.
6,5 meter JamesThe gennemsnitlige sommer-floden niveau i Winnipeg, igen baseret på målinger taget i det forløbne århundrede. St. Andrews Lås og Dam fastholder dette niveau i år, hvor Red River ellers ville falde endnu lavere.
18 fod JamesWhile vandstand i floderne på over 15 meter registreres som oversvømmelser på byens hjemmeside, byen er i de facto oversvømmelse mode på 18 fod James. Vandstand i floderne på 18 fod eller derover kræve betydelige oversvømmelser modvirkningsindsats, såsom lukning op afvanding porte eller sandbagging lavtliggende hjem.
20,2 meter JamesThe højdepunkt i 2005 sommeren oversvømmelse. The Red River crested den 3. juli og 4 på grund af usædvanlige regner over Canada Day weekend.
20,4 meter JamesThe højdepunkt i foråret 2006 oversvømmelse, når den røde crested den 7. april. På det tidspunkt var dette den største oversvømmelse i Red River Valley, da syndfloden of the Century i 1997.
22,6 meter JamesThe højdepunkt i 2009 foråret oversvømmelse, som forbandede oversvømmelser prognosemagere, der oprindelig forudset en mildere forår syndflod. Ice syltetøj downstream oprettet to mindre Kamme før den Røde endelig toppede den 15. april.
24,5 meter JamesThe toppen af ​​syndfloden of the Century. The Red River crested den 3. maj, til lindring af Winnipeggers som fulgte samme syndfloden ødelægge downtown Grand Forks, ND og oversvømme Ste. Agathe.
30,3 meter JamesThe højdepunkt i 1950 oversvømmelse, den mest destruktive katastrofe i Winnipeg's historie. Den Røde crested den 19. maj og ikke trække sig tilbage under oversvømmelser scenen frem til midten af ​​juni samme år. Oversvømmelse tvunget 100.000 mennesker til at evakuere og forårsagede 600 millioner dollars i skader, i Winnipeg alene.
34,7 meter JamesEstimated toppen af ​​1852 foråret oversvømmelser i det daværende Red River afvikling.

Meldte om 2 april 2011: http://www.winnipegfreepress.com/local/james-my-waders-119110909.html

Ingen kommentarer: